JFP opfører to byggerier ved siden af hinanden

8. juli 2021

JFP opfører i joint venture med Max Bögl 131 familieboliger i Tingbjerg ved Brønshøj. På nabogrunden opfører JFP ligeså Eilersminde Plejehjem. Begge byggerier har JFP været med til at udvikle.

Boligerne på Store Torv i Tingbjerg består af et U-formet byggeri i 4 etager samt to punkthuse. Boligerne opføres for Innovater og kræver fjernelse af store jordmængder. Samlet skal der fjernes 40.000 tons svarende til ca. 1.100 lastbiler hvoraf cirka halvdelen nu er fjernet.

Byggepladshegn malet af børn og unge
Der er etableret et udvidet samarbejdet med lokalområdet under opførelsen og bl.a. aftalt, at nogle af områdets unge får mulighed for lommepengejobs under byggeriet. Områdets børnehaver og skoler har ligeledes været med til at male byggepladshegnet og er nu i gang med at udsmykke det med flotte tegninger.

Læs også: JFP og Innovater er delegeret bygherre på Eilersmindes Plejehjem

Fornyelse af området
Boligerne på Store Torv tegnes af ERIK Arkitekter. Projektet udgør samlet ca. 11.400 m² bolig, 1.200 m² erhverv plus et overdækket parkeringsareal. Projektet er en del af en omfattende byfornyelse i området, som både indeholder renoveringer af den eksisterende boligmasse, opgradering af de fælles udearealer og opførelse af over 1.000 nye boliger. Der er netop modtaget byggetilladelse på etape 2, som igangsættes efter sommerferien.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up