JFP overtager totalentreprisen på Storbylandsbyen

19. marts 2021

Storbylandsbyen / Illustration: P+P arkitekter Storbylandsbyen / Illustration: P+P arkitekter

JFP a/s skal igen bygge for Østjysk Bolig. Sidste år vandt JFP opførelsen af 350 boliger på Olof Palmes Allé i Aarhus og nu skal JFP i totalentreprise opføre ”Storbylandsbyen” på nabogrunden. JFP overtager projektet efter Aalsrode Tømrerfirma, der gik konkurs sidste år.

Godt samarbejde
”Det faldt os naturligt at spørge JFP, da vi kender dem fra tidligere projekter. Vi har haft et godt samarbejde, og de leverer en god pris. Samtidig har de vundet naboprojektet på Olof Palmes Allé og har dermed fordelen af at kunne spare på byggepladsomkostningerne. Vi er derfor godt tilfredse med valget af JFP og har store forventninger til dem” udtaler Kristian Wind Jensen Projektchef ved Østjysk Bolig.

Storbylandsbyen
Projektet rummer 40 boliger fordelt på 4 klynger, der opføres i henholdsvis 1- og 2 etager. I alt opføres der ca. 2.400 m². Projektet er støttet af Aarhus Kommune som har disposition over halvdelen af boligerne til hjemløse og andre socialt udsatte. Viggo Madsen og P+P er bygherrerådgivere og LB Consult ingeniør på projektet.

Læs om projektet på Olof Palmes Allé her

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up