JFP realiserer knap 700 dage uden ulykker

24. juni 2019

JFP var hovedentreprenør på den ambitiøse tilbygning til MOE’s domicil i Søborg. På knap 700 dage blev der opført et 3.500 m² stort DGNB guldbyggeri uden en eneste ulykke.

Ingen ulykker trods store krav

Byggeriet af MOE’s udvidede domicil var kompliceret både pga. den særlige placering men også pga. de mange interessenter, der var tæt på. En dagligvarebutik, en S-togsstation, et tæt bebygget boligområde og ikke mindst MOE’s eksisterende domicil. Alle med en hverdag, der skulle fungere under byggeriet. Det stillede derfor store krav til koordinering og opførelse af adgangsveje. Derfor er det bemærkelsesværdigt, at JFP som arbejdsmiljøcertificeret entreprenør kan realisere hele byggeperioden uden nogen ulykker. Noget af forklaringen på den fine statistik er, at bygherren, MOE selv ønskede et godt og sikkert arbejdsmiljø. Der var således et meget fint samarbejde imellem JFP’s arbejdsmiljøafdeling, MOE og byggeledelsen og alle arbejdede for at være på forkant med evt. risici.

Kompliceret byggeri

JFP har igennem tiden opført mange domicilbyggerier. Den erfaring har været nyttig under MOE byggeriet. Bygningen blev opført som den første i Danmark ovenpå en busterminal. Det krævede særlige jordbundsundersøgelser og ekstra armering/udgravning. Parkeringsdækket blev udvidet med 1.100 m² og den eksistende MOE bygning blev sammenbygget med den nye bygning via en trappe og elevatorskakt. Der blev etableret en ny sammenhængende facade, og hele byggeriet blev opført som et DGNB guldbyggeri.

JFP arbejdsmiljøcertificeret

JFP er arbejdsmiljøcertificeret og havde i 2018 kun 5 anmeldelser om arbejdsulykker, som svarer til 0,006 ulykker pr. omsat million. Det er meget lavt i forhold til branchen. I 2019 forventer JFP at overgå til ISO45001, som erstatter OHSAS18001.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up