JFP runder sin første milliard og har stadig luft til mere

29. marts 2017

PRESSEMEDDELELSE JFP a/s, Herning – København, marts 2017

Med flere store projekter i ordrebogen og en afdeling på Sjælland, som for alvor har markeret sig i markedet, runder JFP i 2016 sin første milliard kr. i omsætning. Direktøren for totalentreprenørvirksomheden glæder sig over, at der - på trods af travlhed - stadig er plads til flere ordrer i bogen

Efter flere år med vækst og rekordresultater, har entreprenørvirksomheden JFP i regnskabsåret 2016 nået endnu milepæl: Virksomheden har rundet sin første milliard i omsætning. Helt nøjagtigt har JFP omsat for 1.027 mio. kroner mod 770 mio. kroner i 2015. Overskuddet, som før skat ender på 41 mio. kroner, anser ledelsen dog som mindre tilfredsstillende.
- Vi har investeret i fremtiden i 2016, og det har kostet på bundlinjen. Men nu er vores organisation og virksomhed gearet som den skal være. Og det helt unikke er, at vi faktisk – trods travlhed og høj omsætning – stadig har plads i ordrebogen. Vi kan stadig tage opgaver ind til udførelse i 2017, siger Jesper Friis Poulsen, som peger på JFP’s strategi, hvor man er meget selektiv i de opgaver, man byder på, som en af årsagerne til den konstante fremgang.
- Kombineret med vores tilgang til opgaverne, hvor vi er meget fokuserede og går ”all in” i forhold til at sikre det gode samarbejde med både med kunder og leverandører, siger Jesper Friis Poulsen, der ikke forventer en tilsvarende vækst i 2017.
- Vi regner med, at omsætningen for 2017 vil være på et lidt lavere niveau end 2016, fordi vi har fokus på at konsolidere os på dette høje niveau. Vi har i fire år i træk vækstet med omkring 25 % på omsætningen. Desuden har vi de seneste år ansat mange nye medarbejdere, så vi føler, der er behov for at give organisationen ro for at sikre, at vores værdier også fortsat bærer igennem helt ud til yderste led. Det er i høj grad vores værdier - som ordentlighed og troværdighed - der er medvirkende til, at kunderne vender tilbage gang efter gang, siger han.

Op i en ny liga
Jesper Friis Poulsen glæder sig også over, at 2016 blev året, hvor JFP’s afdeling på Sjælland, der så dagens lys i 2014, for alvor markerede sig på det sjællandske marked.
- Vores afdeling på Sjælland stod for næsten halvdelen af den samlede omsætning i 2016. Det ser ud til at fortsætte i 2017, hvor vi har en række spændende ordrer i bogen. Så kontoret på Sjælland har for alvor fået fat i markedet på den side af Storebælt, siger Jesper Friis Poulsen og peger samtidig på, at JFP også i Jylland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1972 i Herning, har lukket flere betydningsfulde ordrer. Blandt andet prestigeprojektet Generationernes Hus på havnefronten i Aarhus og den nye journalisthøjskole, DMJX Campus Katrinebjerg. To ordrer til en samlet projektsum på cirka en halv milliard kroner.
- De opgaver viser - sammen med eksempelvis vores fire entrepriser på Det nye Universitetshospital i Skejby og Arlas innovationscenter, som vi netop har afleveret - at JFP har løftet sig op i den næste liga i den danske byggebranche. Vi har en fantastisk dygtig stab af medarbejdere, og samtidig kan vi glæde os over, at vi igen har fået plads til flere nye ordrer til ordrebogen. Alt det giver os masser af positiv forventning og tro på fremtiden, siger han.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up