JFP skal bygge Event Hall for Grundfos

5. december 2019

Grundfos Center i Bjerringbro udvider med et Event Hall byggeri på 3.000 m². Hallen skal supplere den eksisterende hal, som er del af Grundfos Center og skal give mere fleksibilitet i forhold til events, messer og arrangementer. JFP A/S skal opføre hallen i hovedentreprise.

​Det 3.000 m² store Event Hall byggeri samt ombygning af 720 m² mødelokaler og kontorer skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i 3 mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid. Hallen ligger til forskel fra den eksisterende i niveau, som betyder at messestande fra hele verden kan transporteres direkte ind i hallen og opstilles nemt og hurtigt.

JFP blev enstemmigt valgt

Senior Architect, Hans Christian Baastrup fra Grundfos fortæller: ”Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev 4 entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt. Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem. Vi forventer at gennemførelsen bliver ligeså god som den indledende fase og ser frem til samarbejdet.” 

Event Hall klar i april 2021

Event Hall skal bygges i perioden januar 2020 til april 2021 og indeholder selve Event Hall byggeriet på 3.000 m², ombygning af 720 m² eksisterende kontor og mødelokaler samt anlægning af 10.300 m² udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv. Erik Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med COWI som underrådgiver og JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer skal levere betonentreprisen og elementmontagen. 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up