JFP skal bygge for BLÜCHER

7. juni 2018

BLÜCHER, en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål, skal have udvidet sit hovedsæde – og JFP har netop indgået kontrakt med virksomheden om at stå for tilbygningen.  Med datterselskaber og salgskontorer over hele Europa, i Rusland, Mellemøsten, USA og Kina, har BLÜCHER hovedkontor produktion, produktudvikling, lager og administration Vildbjerg i Vestjylland.

Hos JFP arbejder vi i hele landet, ikke mindst i Aarhus og København, men vi glæder os altid, når vi kan udføre opgaver på vores egen hjemmebane – og opgaven for BLÜCHER er ingen undtagelse. Heldigvis kan vi stort set med det samme sætte spaden i jorden i Vildbjerg.

Tilbygningen er en hal på 4.200 m² til lager og produktion, som skal ligge i forlængelse af det eksisterende domicil. Bygningen kommer også til at rumme forsendelseskontor, toiletter og portsluser, mens der skal udføres velfærdsarealer i den eksisterende tilstødende hal. Bygningen bliver opført i betonelementer i stil med det resterende domicil. I området skal JFP desuden udføre arbejdet med ramper, ny belægning, hegn, port og ny p-plads.

Opgaven går i gang umiddelbart med det samme og skal være afsluttet primo 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up