JFP skal i jointventure med Max Bögl bygge BaseCamp med 786 boliger

8. februar 2018

I Lyngby på Plantedirektoratets tidligere lokation bliver der de kommende år opført en ”BaseCamp” med 786 boliger og samlet 41.150 m² bebyggelse inkl. P-kælder. Bygherren, BaseCamp Student/Skovbrynet, har valgt JFP til at udføre totalentreprisen på opgaven - i joint venture med den danske del af det tyske Max Bögl.

JFP og Max Bögl har i konkurrence med to øvrige bydende afgivet en forventet kvadratmeterpris og er blevet valgt til opgaven ud fra kriterier som pris og bygherrens tro på, at vi kan håndtere opgaven og bygge til den afgivne pris. Siden har vi i tæt samarbejde med bygherren og rådgiverne arbejdet frem mod et projekt, der rammer targetprisen.

Byggeriet kommer primært til at rumme studieboliger - i alt 639 stk. Desuden indgår 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger.

For at skabe en fælles platform for beboerne bliver det etableret et fælleshus på cirka 1.300 m² som en rund bygning placeret midt i området. Fælleshuset bliver indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. Cafe, vaskeri og gaming room i stueetagen, mens 1. sal kommer til at rumme bibliotek og fitness. Der strækker sig desuden et stort atrium gennem hele bygningen i etagerne over terræn. Udover dette bliver der desuden udført en selvstændig parkeringskælder med 108 p-pladser.

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i seks etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer.

Projektering af byggeriet er netop gået i gang og bliver udført af MidtConsult, Lars Gitz Arkitekter og Kragh & Berglund Landskabsarkitekter. Vi forventer byggestart i marts/april 2018 og forventer at byggeriet bliver afleveret sommeren 2020.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up