JFP skal opføre det 3. byggeri for Innovater

29. marts 2021

Innovater - Remmerslund, Hedensted / Illustration: ATRA arkitekter A/SInnovater - Remmerslund, Hedensted / Illustration: ATRA arkitekter A/S

JFP har et godt samarbejde med projektudviklingsvirksomheden Innovater og skal i totalentreprise, nu opføre 80 rækkehuse i Remmerslund, Hedensted for dem. Der arbejdes i forvejen sammen på Ruten Plejecenter og Storetorv Boliger i Tingbjerg.

Frugtbart samarbejde
”Vi har været med i projektudviklingen af boligerne og er derfor glade for at skulle opføre dem også. Vores samarbejde med Innovater er rigtig godt og udmynter sig i nogle gode bygbare løsninger, der lever op til både økonomi og kvalitet” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.

80 rækkehuse til flere generationer
Der skal opføres 80 etplans tæt-lav rækkehuse i varierende fra 80 – 100 m² alle med egen have og terrasse. I alt et samlet areal på 7.000 m². Boligerne er lejeboliger og særligt målrettet unge familier og seniorer.
De opføres med en muret facade og med en-sidig taghældning med tagpap. JFP Murer & Tømrer skal varetage beton – og tømrerentreprisen. Ansøgning om byggetilladelse er indsendt, og byggeriet forventes igangsat i foråret 2021. Boligerne skal stå klar den 1. april 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up