JFP skal opføre nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 kvm

31. august 2020

Det nye Det nye "Ruten plejecenter" udføres efter den delegerede bygherremodel, og JFP udbyder projektet i fagentrepriser. (Illustration: Erik Arkitekter)

JFP a/s har vundet opførelsen af nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 m². Projektet udføres efter den delegerede bygherremodel, og JFP udbyder projektet i fagentrepriser.

Plejecentre er et af JFP’s specialer, og plejehjemmet i Tingbjerg ligger godt i tråd med de øvrige projekter, de løser på området.

”Vi er meget glade for opgaven og har arbejdet på projektet igennem længere tid. Samarbejdet forløber rigtig godt, og vi kan bidrage med vores ekspertise, ligesom vi har glæde af vores samarbejdspartnere i Københavns Kommune samt et højt kompetenceniveau i SAB. Vi opfører i øjeblikket både plejecentret Betty III på Frederiksbjerg, Holte Friplejehjem og har netop afleveret Gilleleje Friplejehjem, og det giver os en ballast og en stor viden om denne type af projekter” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.

Den delegerede bygherremodel
JFP er sammen med Innovater A/S delegeret bygherre og påtager sig dermed et større ansvar for byggeriets udbud, budget og detaljer. Igennem det seneste år, har der været afholdt en lang række møder, og nu er man så langt, at projekteringen er i gang. I september udbydes projektet i prækvalifikation til underentreprenører, og til marts 2021 forventes byggeriet igangsat med JFP som delegeret bygherre/totalentreprenør.

120 boliger og aktivitetscenter
Ruten Plejecenter skal indeholde 120 boliger fordelt på 1- og 2 værelses boliger, og der bliver på øverste etage indrettet aktivitetscenter til plejecentrets beboere og ældre i lokalområdet. ERIK arkitekter er arkitekt og landskabsarkitekt på byggeriet, Rambøll er ingeniør, SAB er bygherre og Københavns Kommune er operatør/lejer.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up