JFP tager 1. spadestik til plejecentret Betty III

25. februar 2020

JFP a/s vandt ultimo 2018 totalentreprisen på Betty III på Frederiksberg. Det nye plejecenter med 125 plejeboliger skal stå klar i november 2021, og den 21. februar blev der taget første spadestik.

Bygherrerne, Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forenede Boligselskaber (FFB) var nogle af talerne ved begivenheden, og borgmester, Simon Aggesen nævnte i sin tale: ”Der er et stort behov for flere gode og trygge boliger til vores ældre i kommunen. Vi ønsker mangfoldighed, så borgerne kan mødes på kryds og tværs. Både social bæredygtighed og bæredygtighed i forhold til miljøet er vigtigt. Betty III skal DGNB Guld certificeres, og det sikrer både sunde byggematerialer, som f.eks. træfacaden og gode processer.”

Stærke på sundhedsområdet
JFP er stærke på sundhedsområdet og bygger lige nu Danmarks største og mest ambitiøse projekt til flere generationer – Generationernes Hus i Aarhus. Men også projekter som Friplejehjemmet i Holte med 72 boliger afleveres i 2. kvartal 2021, og Gilleleje Friplejehjem med 72 boliger blev afleveret i september 2019. ”Vi er stærke på de store byggerier og særligt plejehjem og plejecentre har vi ekspertise i. Vi glæder os til samarbejdet med alle projektets parter” udtalte CEO fra JFP, Jesper Friis Poulsen ved kontraktsindgåelsen.

Dommerkomiteen lagde vægt på
Dommerbetænkningen roste i 2018 projektet for at vinde på alle parametre og for et gennemarbejdet projekt:”Projektets store styrke ligger i hovedgrebet, der skaber rigeligt med dagslys til fællesarealer og skaber en meget urban og direkte sammenhæng med byrummet. Valget af træ på facaderne er en flot løsning og boligerne er veldisponerede. Procesbeskrivelsen har gode redegørelser for samarbejdet med bygherre og involverede parter.”

Betty III
Betty III omfatter i alt 125 plejeboliger i varierende størrelse samt tilhørende servicearealer og multihal. Projektet er på 10.840 m2 og fordelt på 6 etager med tilhørende udearealer, som skal være med til at sikre en mangfoldig og levende bydel. Betty III er del af et område på Betty Nansens Alle, som kommer til at dele udeområder med to andre bebyggelser: Betty I, som er handicapboliger og ungdomsboliger og Betty II, som er en plejeinstitution. De tre Betty bebyggelser indgår som del af Generationernes Byrum.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up