JFP udbygger Oksbøl Kaserne

21. april 2022

Udbygning af Oksbøl Kaserne  /  Foto: JFP Udbygning af Oksbøl Kaserne / Foto: JFP

JFP vandt tilbage i marts 2021 en omfattende udbygning af Oksbøl Kaserne. Udvidelsen er en del af projektet, Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter, som omfatter 8.300 m² mandskabs- og garagebygninger og 25.000 m² udendørsareal.

70.000 tons jord flyttet
Byggeriet skrider planmæssigt frem, og der er arbejdet intenst med at flytte store mængder jord. 70.000 tons jord er flyttet fra udendørsarealerne og arealerne under de nye bygninger til kampvognsspor i øvelsesterrænet. Samtidig er der udført miljøsanering og nedbrydning af to eksisterende bygninger, og fire nye bygninger på i alt 8.300 m² er under opførelse.

Godt samarbejde
Der er et godt samarbejde med bygherren og stor hjælpsomhed fra personalet på kasernen, når der opstår problemer til afklaring. Der udføres som del af udbygningen nye mandskabsfaciliteter indeholdende briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depotrum, toiletter samt teknikrum og anlægges 25.000 m² udeareal, hvoraf de 10.000 m² befæstet parkeringsanlæg allerede ér anlagt. Byggeriet skal stå klar i marts 2023, og JFP Murer & Tømrer udfører beton- og elementmontagen.

Prækvalificeret til endnu et kaserne projekt
JFP er prækvalificeret endnu et projekt for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, et projekt som omfatter modernisering af Skive Kaserne, hvor bygninger skal renoveres fra kolde til opvarmede garager.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up