JFP vinder aftale om friplejehjem i Holte

13. marts 2019

En god projektorganisation, høj kvalitet og en struktureret tilgang til projektøkonomien er årsagen til at JFP igen vinder et projekt inden for sundhedssektoren. JFP skal som totalentreprenør bygge friplejehjemmet i Holte med 72 plejehjemspladser og tilhørende servicearealer for NREP A/S.

Helt ny samarbejdsmodel

Investment Director hos NREP, Klaus Ahm, udtaler om projektet: ”Vi har valgt en samarbejdsmodel på projektet, som indebærer, at projektet færdigudvikles i et tæt trepartssamarbejde mellem NREP, Altiden, som skal drive friplejehjemmet og JFP som totalentreprenør. Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100% til JFP. Vi har på projektet defineret nogle ambitiøse mål for byggeriet, som vi i størst muligt omfang ønsker indfriet inden for en given targetpris. Opgaven for de totalentreprenører, der bød ind på projektet var bl.a. at anvise, hvor der kunne optimeres og spares, hvis targetprisen ikke kunne holdes, og det har JFP været gode til. Vi ser frem til samarbejdet, som bliver det første projekt mellem JFP og NREP.” 

Læs også: JFP skal opføre Betty III på Frederiksberg, som er et nyt plejecenter med 125 plejeboliger.

Fælles udvikling af projektet

CEO hos JFP, Jesper Friis Poulsen udtaler: ”Vi er glade for at have vundet projektet og ser meget frem til at udvikle projektet sammen med NREP. Vi har stor erfaring inden for sundshedssektoren og vil kunne byde ind med relevant faglig viden. Samtidig er økonomistyring og udvikling af alternative løsninger til projekterne nogle af vores spidskompetencer, så vi ser frem til samarbejdet i denne spændende konstellation.”

Friplejehjemmet i Holte

Friplejehjemmet i Holte bliver på ca. 5.720 m² og skal indeholde 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner. Der skal udføres en kælder på ca. 735 m² indeholdende servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum mv. Dertil kommer landskabsarbejder. Plejehjemmet opføres på en nedlagt kommunal atletikbane ved Skovly Skolen i Rudersdal Kommune.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up