JFP vinder endnu en entreprise på DNV-Gødstrup

3. februar 2022

Direktør, Mikkel Nørrelykke Steffensen (tv) og adm. direktør, Jesper Friis Poulsen  /  Foto: JFP arkiv Direktør, Mikkel Nørrelykke Steffensen (tv) og adm. direktør, Jesper Friis Poulsen / Foto: JFP arkiv

JFP a/s har vundet råhus- og apteringsentreprisen på DNV-Gødstrup Stråleterapi. Det er den 5. entreprise JFP vinder på DNV-Gødstrup, så der var stor glæde, da resultatet blev offentliggjort.

CEO Jesper Friis Poulsen udtaler: ”Vi er både stolte over og glade for at have vundet endnu en entreprise på det nye regionshospital, DNV-Gødstrup. Vi har et godt samarbejde med Region Midtjylland og er glade for at skulle levere den sidste større entreprise, inden hospitalet åbner fuldt ud.”

1.000 m³ armeret beton
Entreprisen til Stråleterapien i Gødstrup omfatter aptering af et råhusområde på 1.820 m² samt accelerator tilbygning på 333 m². I forbindelse med tilbygningen skal der bruges ikke mindre end 1.000 m³ armeret beton for at sikre at både vægge og tag holder strålebelastningen inden døre. JFP Murer & Tømrer skal udføre både beton – og tømrerentreprisen. De har haft flere store betonentrepriser de seneste år med eksempelvis Bjarke Ingels byggeriet ”A Place To” i Esbjerg, hvor der blev leveret 3.500 m³ beton og ca. 4.000 mandetimer.

Læs også: JFP overdrager nøglerne til det nye psykiatriske hospital i Gødstrup

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up