JFP vinder igen et byggeri i Aarhus

6. juli 2021

JFP er udpeget som vinder af Studenterstrøget i Aarhus / Illustration: RUM JFP er udpeget som vinder af Studenterstrøget i Aarhus / Illustration: RUM

JFP a/s er udpeget som vinder af Studenterstrøget i Aarhus. Byggeriet er på 3.455 m² og skal opføres i totalentreprise for Menighedsfakultetet/MF Aarhus Fond. Byggeriet indeholder 55 studieboliger og 555 m² erhverv.

JFP bygger samtidig 350 bæredygtige, almene boliger på Olof Palmes Alle og 40 boliger, under navnet Storbylandsbyen ligeledes på Olof Palmes Alle. Begge byggerier opføres for Østjysk Bolig. Tidligere på året afleverede JFP prestigebyggeriet SHIP på Aarhus Ø.

Gennemarbejdet æstetisk projekt
Peter Andersen, bestyrelsesformand i MF Aarhus Fond udtaler: ”Vi har haft en byggegrund i en årrække og med kommunens udvikling af området og tildeling af byggefelter, fik vi mulighed for at bygge. Vi ønsker en mere klar forbindelse til byen samt at skabe et centrum for kirkelige organisationer. Vi forestiller os både egne studerende og andre studerende som beboere i lejlighederne.”

Thomas Bjerg Mikkelsen, fakultetsleder ved Menighedsfakultetet udtaler: ”Vi valgte JFP, fordi de har lavet et gennemarbejdet projekt, hvor vores ønsker om et æstetisk og arkitektonisk flot byggeri bliver en realitet. Ud over en god økonomi på projektet, har det også været meget vigtigt for os, at få en partner, vi har tillid til, som laver kvalitetsarbejde, og som værdimæssigt passer til os. Det opfylder JFP, så vi ser meget frem til samarbejdet og til at realisere vores fælles vision om et langtidsholdbart, flot og værdibaseret sted.”

Studenterstrøget
Menighedsfakultetet er lejer hos fonden, MF Aarhus Fond, som har det ene formål at skaffe midler til Menighedsfakultetet. Byggeriet indeholder 2.900 m² bolig og 555 m² erhverv. Der opføres 55 boliger i varierende størrelser fra 37 m² til 83 m². Facaden består af teglspånskaller, som giver byggeriet et unikt udtryk. JFP har tilbudt aflevering den 27/2 2023 - 2 måneder før ønsket aflevering.

JFP har valgt at videreføre rådgiverteamet fra Olof Palmes Allé – RUM og Sweco. Projekteringen kører året ud med byggestart primo 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up