JFP vinder nyt eksklusivt boligprojekt i Aarhus

22. marts 2018

Foreløbig Visualisering / SHIP, Aarhus ØForeløbig Visualisering / SHIP, Aarhus Ø

JFP skal opføre SHIP i Aarhus: 202 eksklusive lejligheder og erhverv på Aarhus Ø. Byggeriet bliver den største ordre nogensinde for den midtjyske entreprenør.

JFP er netop blevet valgt som entreprenør på et af de mange nye spændende boligbyggerier på Aarhus Ø: SHIP.

SHIP bliver opført på den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikjøbs Plads, en attraktiv placering i et område hvor sejlerlivet, vandet og udsigten til skoven sætter sit præg.

- Det er et fantastisk spændende projekt, som vi glæder os vanvittig meget til at gå i gang med, siger adm. direktør for JFP, Jesper Friis Poulsen.

Han glæder sig over, at JFP således endnu engang er blevet valgt som entreprenør på et prestigeprojekt i Aarhus. I forvejen er JFP i gang med at opføre DMJX Campus Katrinebjerg samt Generationernes Hus på Aarhus Ø.

- Byggeriet i Aarhus boomer med flotte og spektakulære byggerier, og vi har lagt en bevidst strategi i forhold til at få andel i dette store marked. Det er lykkedes, og det er vi stolte over og glade for. Ikke mindst, da vi med kontor i både Herning og København ser os selv som en landsdækkende spiller, siger Jesper Friis Poulsen.

Største ordre i JFP’s historie
I SHIP udgør bebyggelsen et samlet etageareal på 24.800 m² fordelt på ca. 21.800 m² boliger, ca. 3.000 m² erhverv samt en kælder på 11.800 m² med blandt andet p-kælder og erhverv. Foruden byggeriet skal JFP også etablere gårdrum.

- Opgaven bliver den hidtil største opgave i JFP’s historie. Det ryster vi ikke på hånden over, for med mere end 2000 boliger i ordrebogen de seneste par år, er boligbyggeri et af vores absolutte styrkeområder. Så vi ser meget frem til at komme i jorden og være med til at bygge fremtiden i Aarhus, siger Jesper Friis Poulsen, der glæder sig til at indlede samarbejdet med Byggeselskab Olav de Linde, der er bygherre på SHIP.

- Byggeselskab Olav de Linde er en spændende bygherre med mange spændende projekter – blandt andet mange boliger. Et af vores mottoer er: Vi bygger fremtiden. Af mennesker – til mennesker. Det er boligbyggerierne et rigtig godt eksempel på. Det gennemsyrer vores tankegang, når vi bygger boligbyggerier, og det betyder, at vi lægger vores sjæl i hver enkelt opgave. Så vi håber og tror på et godt og langvarigt samarbejde, siger han og understreger, at fokus på boligbyggeri ikke betyder, at JFP fravælger eksempelvis teknisk krævende erhvervsbyggerier eller sygehuse og plejehjem, der i den grad også er et omdrejningspunkt for livet.

Projektet er ved aftalens indgåelse bearbejdet til et projektforslag, hvor en lokalplan for ejendommen foreligger. Kontrakten omfatter et fuldt nøglefærdigt byggeri, der opfylder bygherres og bygningens kvalitetsmæssige krav og arkitektur. 

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up