JFP vinder stort byggeri for JYSK

19. december 2019

Pressemeddelelse

Arkitekt: ak83 arkitekterArkitekt: ak83 arkitekter

JFP a/s skal som totalentreprenør opføre en markant udvidelse af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. Udvidelsen omfatter knap 10.000 m² med 2 nye kontorfløje til 450 medarbejdere, et stort auditorium, forbindelsesfløje, kældre og p-arealer.

Byggeriet skal DGNB-certificeres og stå klar i oktober 2021. Hovedkontoret udvides med 2 nye kontorfløje, så der bliver 5 i alt. Derudover opføres der et stort auditorium til 400 mennesker. JYSK får dermed mulighed for at afholde større arrangementer for sine medarbejdere på hovedkontoret samt gode faciliteter til arrangementer for uddannelsesinstitutioner og kunder. JFP har COWI A/S med på projektet som rådgivende ingeniør med Arkitema Architects A/S som underrådgiver.

JFP velforberedte og seriøse

Communications & CSR Director, Rune Jungberg Pedersen fra JYSK udtaler: ”Vi ser meget frem til at kunne tage byggeriet i brug og har stor tiltro til JFP som totalentreprenør. De har været særdeles seriøse og velforberedte i forhandlingerne, og så har de et godt ry. De er kendte for høj kvalitet, overholdelse af tidsplaner/pris samt gode arbejdsforhold på byggepladsen. Alt sammen noget, vi har vægtet højt i vores udvælgelse. Vi ser frem til samarbejdet.”

DGNB-certificering

Udvidelsen hos JYSK skal DGNB-certificeres, og det er et strategisk valg: ”Det betyder meget for os, at vi som ansvarlig virksomhed bidrager til samfundet, også når det gælder vores nye udvidelse af hovedkontoret. Det er en stor investering, og den skal sikre gode medarbejderforhold i mange år frem og et ansvarligt aftryk på samfundet” fortsætter Rune Jungberg Pedersen. JFP har tidligere bygget udvidelsen til MOE’s domicil i Søborg, som blev DGNB GULD-certificeret.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up