MOE2 snart klar til rejsegilde

13. september 2018

Udvidelsen af MOE’s domicil i Søborg ved København begynder nu så småt at se færdig ud. På den 3.500 m² store tilbygning, der bliver indrettet med i alt 264 arbejdspladser, er vi i fuld gang med at montere facader. Et arbejde vi forventer at være færdige med i uge 42. Den nye tilbygning og den eksisterende hovedbygning bliver forbundet med en trappe og en elevatorskakt som ”mellembygning”. Desuden skal JFP udføre en cirka 1.100 m² udvidelse af parkeringsdækket omkring kontorhuset samt den nye busterminal i terrænniveau. Der er på nuværende tidspunkt monteret taghus, ligesom ventilation og køl er monteret. Vi er samtidig i gang med de tekniske fag på etagerne - og vi holder tidsplanen.

På MOE2 er vi underlagt den bæredygtige certificering af bygninger, DGNB. Ordningen vægter miljø, økonomi og sociale forhold ligeværdigt. Green Building Council Denmark (DK-GBC) står for DGNB-certificeringen i Danmark.

Som altid har vi stor fokus på sikkerheden på byggepladsen, og der har til dato ikke været nogle uheld på MOE2. Fortsætter det sådan, kan vi sammen med rejsegildet den 19. september fejre 500 dage uden uheld. 

Projektet er en kompliceret opgave, da der er mange interessenter omkring byggepladsen, hvorfor arbejdet kræver tæt dialog og megen koordinering. Byggeriet ligger tæt på en dagligvarebutik i drift, en togbane og en busholdeplads, som er omlagt under byggefasen. Desuden er der mange beboere i området, ligesom hverdagen fortsat skal kunne fungere i MOE’s eksisterende kontor, mens byggeriet pågår.

JFP udfører opgaven i totalentreprise for PensionDanmark, der er indehaver af bygningen. 

Projektet skal efter planen afleveres medio april 2019.

 

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up