Ny Vejen Rådhus – i tæt bygning

7. december 2018

Byggeriet af det nye Vejen Rådhus skrider planmæssigt frem, og JFP har sikret, at bygningen er tæt, inden vintereren for alvor sætter ind. Rådhuset er på 5.000 m² og indeholder kontorer, byrådssal, mødefaciliteter, borgerservice, kælder mv. Dertil kommer en tagterrasse på 155 m².

Lokal murermester laver specialmurerarbejde
JFP støtter altid lokale håndværkere, hvis det er muligt, og det gælder også på Vejen Rådhus. Murermester Axel Poulsen ApS står for det specielle murerarbejde på rådhuset. Der udføres en skalmuring med sten fra Pedersen Tegl, og de specielle facader og vinduespartier gør murerarbejdet unikt og anderledes. Der er kræset for detaljerne.

Næste step
Inden længe sættes der interimsvarme på hele bygningen, og herefter pågår den indvendige aptering med installationer, betonslidlag på gulvene samt porebetonvægge. Rådhuset skal stå klar i august 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up