Omfattende renovering af 216 lejligheder

5. februar 2021

JFP - Murer & Tømrer udfører store dele af tømrerentreprisen selvJFP - Murer & Tømrer udfører store dele af tømrerentreprisen selv

JFP Murer & Tømrer renoverer i hovedentreprise en flot, gammel boligkarré fra 1923 på Store Mølle Vej i København. Det er JFP Murer & Tømrer’s største entreprise og omfatter 216 lejligheder og 18 opgange. Projektet løber over mere end 3 år og omfatter bl.a. etablering af en helt ny tagkonstruktion og 21 nye taglejligheder med tagterrasser.

Projektet er pga. dets størrelse delt op i 4 deletaper, hvoraf den første etape udføres nu og frem til september 2021. JFP Murer & Tømrer udfører store dele af tømrerentreprisen selv, og alt skrider planmæssigt frem.

Energibesparelse til lejerne
Varmesystemet udskiftes til et 2-strengssystem, og der laves facaderenovering, renovering af faldstammer og ventilationskanaler samt en gennemgribende renovering af opgange og kælderetage inklusiv brandsikring. Dette fører ejendommem op til nuværende standarder, og giver beboerne en pæn energibesparelse.

3.000 individuelle varslinger
Det er en særlig opgave at renovere en ejendom over så lang en periode, imens lejlighederne er beboede.

Der skal afsættes mange ressourcer til beboerhåndtering, og der skal skabes et godt samarbejde imellem byggeledelsen og beboerne. Det er en af de ting JFP Murer & Tømrer er gode til, og derfor valgte en af JFP Murer & Tømrers praktikanter også at skrive speciale om det. Det vurderes, at der på Store Mølle Vej skal gives ca. 3.000 individuelle varslinger til beboerne i løbet af de 3 år, byggeriet løber.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up