Plejecenter Tølløse afleveret til en tilfreds bygherre

15. februar 2017

I lidt mere end et år har JFP arbejdet på sit første OPP-projekt i Tølløse: Den 7. december 2015 blev første spadestik taget og den 13. februar 2017 kan JFP aflevere et færdigt og flot plejecenter til bygherren, Holbæk Kommune – og Danske Diakonhjem, som skal drive plejecentret.

JFP afleverede projektet til aftalt tid – i øvrigt uden at have haft en eneste arbejdsulykke på byggeriet, hvilket betyder i alt 505 dage uden ulykker. Holbæk Kommune og Danske Diakonhjem udtrykte ved afleveringen stor tilfredshed og roste JFP for høj kvalitet i byggeriet. Vejret har været med JFP på den sidste del af arbejdet, så inden afleveringen var stort set alle udskudte arbejder også udført.

Byggeriet, som JFP har opført i totalentreprise, omfatter 65 plejeboliger samt servicefaciliteter og dagcenter fordelt på ca. 6.400m². Byggeriet er etableret, så det overholder kravene til lavenergiklasse 2020, blandt andet ved opvarmning via solfangere og jordvarmeanlæg.

Byggeriet er desuden udstyret med diverse velfærdsteknologiske hjælpemidler, eksempelvis hæve-sænke toiletter, robotsenge og beboer- og dokumentationstablets i boligerne.

Desuden har JFP etableret samtlige udearealer på grunden – blandt andet terrasser, sanse- og aktivitets- haver.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up