Rejsegilde på Aarhusgade i København

25. januar 2019

JFP Murer & Tømrer udfører for Juristernes & Økonomernes Pensionskasse renovering af den smukke ejendom,”Marselisborg” på Østerbro. 13 nye taglejligheder toner frem på toppen af den gamle bygning, og der udføres både nyt etagedæk og renoveres opgange, kældre, depotrum, udearealer mv.

Stor faglig stolthed
Der er stor faglig stolthed, en god tone og fælles forståelse for ombygningen af Marselisborg, der både er ambitiøs og samtidig tager højde for ejendommens historie og originale udtryk. Allan Wrigth fra arkitektfirmaet Hune & Elkjær A/S, som er totalrådgiver var særdeles tilfreds med håndværkerne og samarbejdet på byggeriet. Det blev fremhævet ved rejsegildet.

Ligeledes er direktør Mikkel N. Steffensen fra JFP - Murer og Tømrer a/s, som varetager hovedentreprisen meget tilfreds. Særligt samarbejdet med bygherren og rådgiverne, den omhyggelighed, der udvises fra håndværkernes side og ikke mindst det gode samarbejde med beboerne, blev der takket for. Rejsegildet bød på lækre hotdogs fra Johns Hotdogs Deli serveret helt oppe under taget på stilladset.

JFP Murer & Tømrer forener gammelt og nyt
Med hovedentreprisen på byggeriet følger et stort ansvar for at forene gammelt og nyt i den statelige gamle karré med 11 opgange fra 1904. Det er noget af det JFP Murer & Tømrer er dygtige til. Samtidig er det som entreprenør vigtigt at kunne finde løsninger løbende, da bygningen af og til byder på overraskelser i forhold til de gamle tegninger. JFP Murer & Tømrer drager stor fordel af at folkene bag byggeledelsen har en håndværksmæssig baggrund og er vant til at finde løsninger.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up