Rejsegilde på Friplejehjem i Gilleleje

20. december 2018

Fredag den 14. december var der indbudt til rejsegilde for det kommende friplejehjem i Gilleleje. 72 plejeboliger er under opførelse på Bavne Ager i Gilleleje. ATP Ejendomme er bygherre, OK-Fonden lejer og JFP totalentreprenør. Der skal leveres privat ældrepleje til borgerne i Gribskov Kommune, og der er store forventninger til projektet. 

Byggeriets parter takkede
ATP Ejendomme deltog som bygherre i rejsegildet og roste håndværkerne for 100 arbejdsdage uden ulykker. Det er nyt for ATP Ejendomme at bygge private plejecentre og ønsket er at bidrage til at løse en af samfundets udfordringer med et voksende behov for plejecentre og en befolkning, der bliver ældre og ældre. Gribskov Kommune takkede håndværkerne og er meget tilfredse med at følge det første private plejehjem i kommunen af den størrelse. Viceborgmester, Bo Jul Nielsen mente ikke, det blev det sidste.

En anderledes løsning
​OK Fonden ligger stor vægt på, at deres boliger skal have hjemlighed og hygge, som skal skabe optimale rammer for trivsel og godt naboskab. Det opnås bl.a. igennem temaopholdsstuer, hvor de ældre kan mødes over forskellige aktiviteter. Direktør, Poul Erik Weidemann kom ind på dette i sin tale. Friplejehjemmet i Gilleleje skal også kunne rumme beboere med demens, som bl.a. sikres ved en demensring rundt om plejehjemmet samt forskellige sikringsforanstaltninger inden døre. Det betyder, at familier, hvor den ene part rammes af demens kan blive i boligerne. Det er et stort ønske fra kommunens og borgernes side.

Friplejehjemmet kommer udover plejeboligerne til at indeholde cafe, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi samt terrasser, frugthave og et stisystem, der skal animere til korte gåture i området. Byggeriet forventes færdigt i 4. kvartal 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up