Rejsegilde på Kongegården

29. september 2017

Det kongelige islæt fornægtede sig ikke, da Rema 1000, AAB Silkeborg, JFP og selskabet Silkeborg Sydbyen forleden kunne holde rejsegilde på Kongegården i Silkeborg. Ikke færre end tre gange fik byggeriet et trefoldigt leve med på vejen – altså i alt ni og dermed kongeligt leve.

Ifølge talerne var der også meget at glæde sig over. Hos den ene bygherre, AAB Silkeborg, glædede direktør Flemming Jensen sig over, at Kongegården bliver en lille krusning på historien om Silkeborg og han tror på, at byggeriet vil være med til at skabe udvikling i byen. Borgmester Steen Vindum kunne fortælle, at byrådet i Silkeborg har set frem til projektet i mange år, og udtrykte en forventning om, at man får noget helt unikt i en attraktiv del af Silkeborg.

Alle – også JFP, der står bag Kongegården – takkede håndværkerne, ligesom rådgivere, arkitekter, kommunen, bygherre og udviklere fik ros og tak for samarbejdet med på vejen. Som borgmester Vindum sagde: ”Foreløbigt ser det da godt ud!”

Kongegården bliver et helt nyt boligkvarter i Silkeborgs sydby, som tidligere husede erhvervsvirksomheder. Byggeriet består af 76 almennyttige boliger, som Boligselskabet AAB står bag. Samt 40 ejerlejligheder og 16 rækkehuse, som Friza Invest står bag. Dertil kommer en Rema 1000, som åbner 30. november 2017, samt p-kælder og ny rundkørsel i området.

Det er forventningen, at byggeriet står færdigt i 2018. Hos AAB Silkeborg kan man melde om stort set fuldt udlejede boliger, mens salget af ejerlejligheder og rækkehuse, som bliver varetaget af Nybolig v/Jesper Lyngsø og Bolig One v/Thomas Jørgensen, også går strygende med cirka 60 % solgte boliger otte måneder før byggeriet er færdigt. 

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up