Rejsegilde på MOE2 – og 500 dage uden ulykker

20. september 2018

Der var meget at glæde sig over på byggepladsen ved siden af MOE’s domicil i Søborg ved København forleden. JFP er i gang med at opføre en 3.500 m² stor tilbygning til domicilet, og forleden kunne vi feje rejsegilde sammen med PensionDanmark - indehaver af bygningen og således bygherre, MOE - de kommende lejere i bygningen, og selvfølgelig en masse glade håndværkere og underentreprenører. Men rejsegildet var ikke det eneste, der blev fejret. Samme dag markerede vi nemlig, at vi har arbejdet på pladsen i 500 dage uden en eneste ulykke. 

- Vi er glade for at eje bygningen og for udvidelsen med mange nye bæredygtige kvadratmetre med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser til gavn for lejeren og klimaet i bred forstand. Med udvidelsen ejer eller opfører PensionDanmark over 400.000 bæredygtighedscertificerede kvadratmeter. Vi ser frem til at bygningen bidrager til at sikre medlemmerne gode, stabile afkast i en årrække, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med rejsegildet.

- MOE tilfører Gladsaxe en masse energi og vækst. Det er vi utrolig glade for. Vi er også stolte over, at PensionDanmark vælger at investere her i Gladsaxe og styrker kommunes grønne profil med en tilbygning, der falder så flot i tråd med vores ønsker om at være en bæredygtig kommune, siger Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune.

Den nye tilbygning bliver indrettet med i alt 264 arbejdspladser, og bliver forbundet til den eksisterende hovedbygning med en trappe og en elevatorskakt som ”mellembygning”. Desuden skal JFP udføre en cirka 1.100 m² udvidelse af parkeringsdækket omkring kontorhuset samt den nye busterminal i terrænniveau. 

- Selve bygningen svæver over busterminalen, og det har vores konstruktionsingeniører løst kreativt i godt samarbejde med både arkitekten Schmidt, Hammer og Lassen og med entreprenøren JFP. MOE prioriterer bæredygtighed, og vi er glade for byggeriets aftryk og for vores beliggenhed tæt på kollektiv trafik, siger adm. direktør i MOE Christian Listov-Saabye.

Projektet er en byggeteknisk kompleks og geografisk meget udfordrende opgave. Der er mange interessenter i nærområdet, hvilket afføder et stort behov for tæt dialog og megen koordinering. Byggeriet ligger tæt på en dagligvarebutik i drift, en S-togsstation, en busholdeplads og et tæt bebygget boligområde. Alle sammen interessenter, der med rette forventer, at deres hverdag skal kunne fungere uden unødige hindringer. MOE har samme berettigede forventning - uanset at vi bygger lige op og ned ad deres facader og indgang. Derfor er det vigtigt at have et godt samarbejde og ikke mindst en god dialog med både bygherren, den kommende lejer og naboerne, så byggeriet skrider fremad som forventet og med færrest mulige gener

Projektet skal efter planen afleveres medio april 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up