SHIP vokser op af jorden

31. oktober 2018

På den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikjøbs Plads begynder det eksklusive byggeri, SHIP, at tage form. JFP er entreprenør på det spændende byggeri med 202 lejligheder og erhverv, som Byggeselskab Olav de Linde står bag. Byggearbejderne er nu så fremskredne at byggeriet efterhånden er synligt over terrænniveau. 

Pælefunderingen er afsluttet og ligeledes er støbning af fundamenter, gruber og første del af P-dækket ved det første bygningsafsnit næsten afsluttet. Montagen af betonelementerne bliver påbegyndt mandag i uge 45 på samme byggeafsnit.

SHIP har et samlet etageareal på ca. 24.800 m² fordelt på ca. 21.800 m² boliger og ca. 3.000 m² erhverv, samt en kælder på 11.800 m² med blandt andet p-kælder og erhverv. Foruden byggeriet skal JFP også etablere gårdrummene omkring SHIP.

73 af lejlighederne i byggeriet, der ligger i et af Aarhus mest populære områder, er allerede solgt. Byggeriet skal stå færdig i 2. halvår 2020

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up