Sidste lejlighed afleveret i Struer

11. maj 2017

I mere end tre år har beboerne i Struer Boligselskabs afdeling 1 på Ølbyvej, Solkrogen og Voldgade haft udsigt til skurvogne og håndværkere med JFP-logo på hjelmen. JFP har i mere end 3 år arbejdet med projektet, der omfatter renovering af 126 etageboliger, opførelse af 28 nye etageboliger og omdannelse af tidligere etagebyggeri til 30 rækkehuse. Men nu lakker projektet mod enden. JFP har over hele projektperioden afleveret etageboliger og rækkehuse løbende - alle til tiden uden væsentlige fejl og mangler. Beboerne er allerede flyttet ind i store dele af bebyggelsen. Og i dag, den 11. maj, kunne JFP endelig aflevere den allersidste lejlighed. Ifølge udbudstidsplanen ikke mindre end fem måneder før tid.

De nye boliger erstatter de allerede eksisterende boliger med et nyt tidssvarende og fremtidssikret byggeri. Byggeriet er opført i gedigne og vedligeholdelsesfri materialer. Boligblokkene overholder energikravet for 2020, mens rækkehusene overholder energikravet for 2015.
Alle etageboliger har egen syd/vestvendt altan. Byggeriet er opført med skalmur og facadeelementer. Facaderne fremstår i røde tegl og lyse facadeelementer.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up