Sikkerhed på byggepladserne

1. april 2019

JFP laver animationsfilm og pjece, der informerer om sikkerhedsregler på byggepladserne.
 
Iflg. Arbejdstilsynets bekendtgørelse 117 om bygherrens pligter, skal der afholdes sikkerhedsopstartsmøde med alle underentreprenører på byggepladserne. I praksis er det ofte projektlederen eller en anden leder, der deltager i disse møder, og vi har erfaring for, at informationerne ikke altid når ud til de udførende.

Animationsfilm informerer om sikkerhed
Derfor har JFP udarbejdet en animationsfilm, der på en humoristisk måde informerer om de risici, der er på byggepladserne, og hvordan man sikrer dem. Filmen vises på tablet eller telefon og varer få minutter. Den suppleres af en lille folder i lommeformat hvor arbejdsmiljøpolitikken er beskrevet og der er påtrykt en QR kode, så filmen kan ses igen og igen. Håndværkeren skriver under på at han/hun har set filmen og får en sticker på hjelmen, som bevis på det. Animationsfilmen er uden tale, og sikrer dermed, at der ikke er sprogbarrierer. 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up