Simon kom tilbage til JFP

10. februar 2022

Simon Dollerup Vig som kom tilbage til JFP  /  Foto: JFP arkiv Simon Dollerup Vig som kom tilbage til JFP / Foto: JFP arkiv

Velkommen tilbage til projektleder Simon Dollerup Vig, som her fortæller lidt om hvorfor han har valgt at komme tilbage til JFP.

Simon var kun væk i 9 måneder, før han måtte tilbage til JFP. ”Jeg havde stadig følelsen af at være JFP’er og kom jævnligt til at skrive JFP i mails. Det fik mig til at tænke og efter et kaffemøde med JFP, blev vi hurtigt enige om, at jeg skulle tilbage. JFP er utrolig gode ved sine medarbejdere – vi har stor frihed under ansvar, mange medarbejdergoder og sociale arrangementer, og så er der bare en god stemning og et godt arbejdsmiljø” fortæller Simon Dollerup Vig, som netop er genansat som projektleder hos JFP.

”Noget af det jeg rigtig godt kan lide hos JFP er også, at virksomheden udvikler sig hele tiden. Mit indtryk er, at mange entreprenørvirksomheder er konservative og gammeldags. Det er JFP ikke. Jeg har faktisk kendt JFP i rigtig mange år, for jeg kom i erhvervspraktik hos JFP i 8. klasse, og det var årsagen til, at jeg uddannede mig til tømrer. Siden er jeg blevet bygningskonstruktør og blev ansat hos JFP første gang i maj 2019 og nu igen i november 2021” fortæller Simon.

Glæde over at medarbejdere kommer tilbage
Vi er så heldige, at flere af vores tidligere medarbejdere har valgt at komme tilbage til JFP. Det er vi rigtig glade for. Jesper Friis Poulsen, CEO i JFP udtaler: ”Det gør mig stolt, at medarbejderne kommer tilbage til JFP. Det viser jo, at vi gør tingene rigtigt, og vores værdisæt er det rigtige.”

I JFP arbejder vi meget med medinflydelse og ansvar. Samtidig er det vigtigt for os, at passe godt på vores medarbejdere. Vi har en af landets laveste ulykkesprocenter på vores byggepladser, og det er et stort fokusområde for os. Ligeledes skal det være sjovt at arbejde hos JFP. Derfor har vi mange sociale arrangementer, så vi kan lære hinanden at kende udenfor arbejdsrammerne. Det giver et godt sammenhold og en god forståelse for hinanden.

Vil du også være en del af JFP?

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up