Starten på byggeriet i Vejen officielt markeret

17. april 2018

Det blev ikke til et helt almindeligt første spadestik, da starten på byggeriet af Vejen Rådhus forleden blev markeret. Jordarbejdet er nemlig i fuld gang og har været det siden uge 7. Men starten på byggeriet blev ikke desto mindre fejret med taler og hurraråb, som det hører sig til.

JFP indgik kontrakten med Vejen Kommune om opførelse af det nye rådhus i totalentreprise allerede i oktober. Siden har bygherren har selv stået for nedrivning af det tidligere rådhus, som også havde adresse på Rådhuspassagen. På dagen, som markerede byggeriets start, var vi allerede i fuld gang med betonarbejdet, og de første kældervægge var støbt.

Det nye rådhus bliver opført i fire etager, samt kælder. Bygningens areal kommer til at udgøre cirka 5.000 bruttoetagemeter. Heraf udgør kælderen cirka 725 bruttoetagemeter. Ydermere skal der etableres cirka 155 etagemeter tagterrasse.

Bygningen, der skal anvendes til rådhus med byrådssal, kontorer, mødefaciliteter, borgerservice, kantine, depoter, teknik og velfærdslokaler, bliver opført som betonelementbyggeri med meget specielle og flotte skalmurede facader.

Rådhuset forventes afleveret i august 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up