Stor lokal interesse for rejsegilde

11. oktober 2018

Vejens borgere viste stor interesse for at se deres nye rådhus, da de forleden var inviteret ind på byggepladsen på Rådhuspassagen. Her opfører JFP det nye rådhus i totalentreprise for Vejen Kommune, og i anledning af rejsegilde på byggeriet, blev byggepladsen åbnet for borgerne.  

Foruden de traditionelle taler, pølser, drikkevarer og hurraråb blev borgerne på pladsen mødt af både repræsentanter for byggeriet og kommunale medarbejdere, der var klar til at svare på spørgsmål og vise rundt. Mange nød blandt andet udsigten fra toppen af byggeriet, der nu er oppe i tre etager, hvorfra de kunne se ud over den smukke efterårsklædte by.

At det nye rådhus ligger både borgere og politikere meget på sinde, kommenterede borgmester Egon Fræhr også i sin tale:

- Et rådhus er noget særligt, og derfor har beslutningsprocessen været lang. Tre byråd har været involveret, og det nuværende byråd har haft ansvaret for, at huset bliver opført. Nu glæder alle sig til, at huset bliver færdigt - ikke mindst medarbejderne. Det er afgørende for at kunne yde et godt stykke arbejde, at man befinder sig godt på sin arbejdsplads, og at rammerne er i orden og tidssvarende, sagde han.

Det nye rådhus bliver opført i fire etager, samt kælder. Bygningens areal kommer til at udgøre cirka 5.000 bruttoetagemeter. Heraf udgør kælderen cirka 725 bruttoetagemeter. Ydermere skal der etableres cirka 155 etagemeter tagterrasse. 

Bygningen, der skal anvendes til rådhus med byrådssal, kontorer, mødefaciliteter, borgerservice, kantine, depoter, teknik og velfærdslokaler, bliver opført som betonelementbyggeri med meget specielle og flotte skalmurede facader.

JFP gik i gang med jordarbejdet i uge 7 i år, og rådhuset forventes afleveret i august 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up