Sydbyen i Silkeborg afleveret

20. august 2018

Forleden kunne 48 familier i Silkeborg tage hul på deres liv i helt nye flotte omgivelser. JFP afleverede nemlig 48 spritnye almennyttige boliger i sydbyen til bygherren AAB Silkeborg.
De 48 boliger er en del af et større projekt i Silkeborgs sydlige bydel, hvor JFP allerede lige før jul 2017 afleverede 16 boliger og tidligere på sommeren i år afleverede yderligere 12.
Udover de 76 almennyttige boliger, har JFP i samme område også opført 40 ejerlejligheder og 16 rækkehuse, Kongegården, som Friza Invest står bag. Disse er ligeledes netop afleveret.

Boligerne er opført i 3-4 etager, som mindre ”blokke” med indbyggede forskydninger, der skaber et mangfoldigt og varieret gadebillede. De enkelte blokke er muret med forskellige fugefarver, så de fremstår i forskellige nuancer, men stadig som et samlet område. Desuden er der skabt en særlig detaljering af murværket ved hjælp af frem- og tilbagetrækninger af murstenene, standerskifter på udvalgte dele af murværket og elegant detaljerede altaner. Det skaber den variation og diversitet, som er kendetegnende ved gode byrum. Bygningerne er gjort spændende ved at arbejde med detaljerne i byggeriet, eksempelvis måden teglen er muret op på, udformningen af altaner og indgangspartier og markeringen af særlige funktioner i bygningen. Lejlighederne har alle fine lysindfald og gode rumfordelinger, der giver gode muligheder for at indrette sig efter egne behov.

Det er JFP, der sammen med en lang række aktører står bag forandringen af Silkeborg Sydby, hvor det gamle erhvervs- og industriområde har viget pladsen for det helt nye boligkvarter. Foruden boligerne er området også blevet tilført en Rema 1000, samt ny P-kælder og rundkørsel. JFP har stået for opførelsen af samtlige boliger, p-kælder og den nye rundkørsel i området.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up