Trøstrup Vænge afleveret

2. oktober 2018

18 familier i Herning kom forleden et skridt nærmere deres helt nye boligliv, da JFP afleverede de sidste boliger i projektet Trøstrup Vænge, som dermed er helt klar til indflytning. Projekt består af i alt 18 ejerboliger i parken ved Herning Museum, som JFP har opført i totalentreprise for Sydbyen Herning ApS. 

Området Trøstrup Vænge ved Herning Museum blev i 2015 udbud til salg, hvorefter Sydbyen Herning ApS i tæt samarbejde med arkitektfirmaet arkitec udarbejdede projektet. Projektet er tilpasset området og boligerne er opført i varierende skala med rækkehuse i en etage samt etageboliger i to og tre etager.

De 18 boliger har et samlet areal på 2.600 m2, desuden kælder på 120 m2. JFP gik i gang med at opføre byggeriet i juni 2017.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up