Høj sikkerhed og godt arbejdsmiljø

Sikkerhed, sundhed og trivsel

JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det kræver, at vi konstant har fokus på alle aspekter i medarbejdernes hverdag – ikke mindst arbejdsmiljø og sikkerhed, trivsel og sundhed. JFP gør en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard.

 

Fokus på stressrelateret sygefravær

Vi har fokus på stressrelateret sygefravær. Men et sygefravær på 1 % klarer vi os ret godt – og ligger langt under landsgennemsnittet. Vi har blandt andet en trivselsprocedure med jævnlige HR-møder og mulighed for stressforløb eller forebyggelse med eksterne stresskonsulenter. 

Konstant fald i antallet af arbejdsulykker

Et andet fokusområde er sikkerhed. Siden vi påbegyndte det målrettede arbejde med sikkerheden i 2013 har vi hvert år ved den årlige drøftelse mellem de interne arbejdsmiljøorganisationer og den øverste ledelse kunnet konstatere fald i antallet af arbejdsulykker. Med blot 0,006 arbejdsulykker pr. omsat million kroner ligger vi langt under gennemsnittet i byggebranchen. Målet er dog fortsat endnu færre arbejdsulykker.

 

 

Sikkerhed på byggepladserne

JFP har lavet en animationsfilm der informere om sikkerhedsregler på byggepladserne.

Animationsfilmen er lavet på humoristisk måde, der informere om de risici, der er på byggepladserne og ikke mindst hvordan men sikrer dem. Filmen er uden tale, og sikrer dermed, at der ikke er sprogbarrierer.

 

 

Arbejdsulykker pr. omsat million kroner:

2013: 0,034
2014: 0,025
2015: 0,014
2016: 0,008
2017: 0,007
2018: 0,006
2019: 0,006
2020: 0,007

 

Bliv ringet op

Vil du gerne høre mere om, hvordan JFP arbejder? Send dine kontaktinformationer til os, så ringer vi dig op...

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

"Vores oplevelse med JFP har helt fra begyndelsen været helt utroligt positiv. Det er sjældent jeg har mødt så proaktiv en hovedentreprenør, der på den måde formår at flytte processen i en positiv retning."

- Flemming Jensen, direktør, AAB Silkeborg

keyboard_arrow_up