Green Building Council Denmark

JFP og bæredygtighed

JFP er medlem af DK-GBC, og vi arbejder målrettet med bæredygtighed på blandt andet DGNB-certificerede og Svanemærkede byggerier. Vi arbejder bl.a. med affaldssortering, FSC certificeret træ, lavt støjniveau, minimering af støv, beskyttelse af grundvand, lavt fugtindhold i byggevarer og livstidsberegninger på byggematerialer. Dertil kommer, at vi har en stor viden om byggematerialer med lavt indhold af farlig kemi og energibesparende foranstaltninger.

Green Building Council Denmark

I 2010 blev Green Building Council Denmark (DK-GBC) etableret. DK-GBC er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for udbredelsen af bæredygtighed i byggebranchen.

Med over 300 medlemmer, der består af virksomheder, organisationer og enkeltpersoner spænder organisationen over hele værdikæden og repræsenterer branchens holdning til bæredygtighed nu og i fremtiden herunder den transformation, der ønskes.

JFP opfører på Fredriksberg plejecentret Betty III, som skal DGNB Guld certificeres.

 

Facaden udføres i træ i 5 etagers højde og er den første af sin art i Danmark. Den er både flot og bæredygtig. Af øvrige DGNB-tiltag er der indenfor arbejdsmiljø øget fokus på støj- og støvudvikling samt fokus på energiforbrug, affaldssortering og naboorientering.

 

Se referencen her

keyboard_arrow_up