Handlekraft og ansvar

Kvalitet og ordentlighed

Hos JFP bygger vi for mennesker. Det betyder, at vi altid har tanke for de mennesker, som efterfølgende skal leve eller arbejde i vores byggerier. Når man tænker på mennesket, sætter man nemlig automatisk overliggeren så højt, man kan, når det kommer til kvalitet, ordentlighed og grundighed. 

Vi holder, hvad vi lover

Vi sætter en ære i, at de byggerier vi afleverer, er i orden. Helt ned til sidste detalje. Men samtidig er det vigtigt for os, at hele byggeprocessen foregår på en ordentlig måde. Derfor holder vi altid, hvad vi lover. Vi strækker os langt for at imødegå de overraskelser, der altid opstår undervejs, og vi har ry for at have en ukompliceret, løsningsorienteret og handlekraftig tilgang til opgaverne.

Hurtige og rigtige beslutninger

Vores projektledere og projektchefer på ethvert projekt har stor erfaring med at styre et byggeri og rådgive både før og undervejs i processen. Og så er de altid tilgængelige og hurtige til at tage beslutninger, ligesom vi gør meget ud af konstant at holde bygherren og rådgiverne informeret om alle aspekter af processen.

Levering til tiden og prisen

Ordentlighed hos JFP handler naturligvis også om levering til tiden og til den aftalte pris. Det er for os en selvfølge. Men det handler også om sikkerhed på byggepladsen. Vi glæder os over, at vores fokus på området betyder, at vi de sidste mange år har haft et meget lavt – og stadig faldende – antal arbejdsulykker. Vi fokuserer også meget på det sociale samvær på arbejdspladsen og på det, vi kalder work-life balance, så både arbejdslivet og hverdagen fungerer for vores medarbejdere. 

Fra bolig og erhverv til sygehuse og plejecentre 

Siden 1972, hvor JFP blev grundlagt, har disse værdier sammen med fokus på en sund og solid økonomi bragt os frem til den position, vi har i dag, hvor vi bliver valgt til at udføre mange spændende byggerier. Vi har gennem årene arbejdet på alt fra boliger og erhverv til sygehuse, plejecentre og andre offentlige byggerier - både i Jylland og på Sjælland. Vi har kontor i København og Herning og beskæftiger i dag cirka 70 funktionærer, der primært er ingeniører, konstruktører, projektledere, byggeteknikere og administrativt personale. Desuden har vi et datterselskab med 19 funktionærer, JFP Murer & Tømrer, der beskæftiger murere, tømrer og betonarbejdere. 

"Indimellem har der været udfordringer eller uforudsete ting, som har været rigtig træls, men det er altid blevet håndteret og klaret til UG. Jeg oplever JFP som en meget løsningsorienteret entreprenør"

Jacob A. Göttsche – director, CapEx Project Management, Global Supply Chain

keyboard_arrow_up