A Place To, Esbjerg

Bygherre
A Place To ApS

Entreprise
Beton/fagentreprise

Arkitekt
Bjarke Ingels Group A/S

Omfang
18.100 m²

Udført
Oktober 2020 - November 2021

JFP Murer & Tømrer fik tilbage i august 2019 fundamentsentreprisen på Esbjerg Towers. Siden har A Place To Gruppen på grund af godt samarbejde og professionel udførelse givet JFP Murer & Tømrer endnu en betonentreprise, der består alt betonarbjedet til alle baser, som er stueetagen i bygningerne, der kommer til at ligge under jorden.
A Place To er tegnet af det internationalt anerkendte Bjarke Ingels Group, BIG og omfatter 3 runde tårne på henholdsvis 57, 35 og 23 meter. Byggeriet ligger prangende placeret på Tovværket i Esbjerg og skal rumme 314 ungdomsboliger og 117 hotelværelser i forskellige størrelser.

Løsningsorienterede og god kvalitet
Torben Bjerge, som er projektleder på A Place To projektet udtaler: ”Vi er meget tilfredse med JFP Murer & Tømrer. De har styr på det de laver, og hvis der er noget, der skal ændres, er de løsningsorienterede. De gør ikke tingene mere kompliceret end de er, og det kan vi godt lide. Deres kvalitet på fundamentsarbejdet er rigtig fin, så det er en af grundene til, at vi valgte dem til den nye entreprise også.”

3.500 m³ beton og 4.000 mandetimer
Det enorme projekt fordrer store mængder beton og rigtig mange mandetimer. 3.500 m³ beton er der estimeret og 4.000 mandetimer. JFP Murer & Tømrer er nu i gang med at udføre forskalling og støbning af baserne. Der arbejdes på bygningerne B og C, som er de to laveste bygninger. De skal være færdige ultimo oktober. Bygning A skal iflg. kontrakten påbegyndes senere. 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up