AAB Bryndumsvej, Silkeborg

Bygherre
AAB Silkeborg

Adresse
Bryndumsvej

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter

Ingeniør
Søren Jensen

Omfang
4.046 m²

Udført
2014 - 2016

I hovedentreprise har JFP stået for renoveringen af AAB afd. 1, Frederiksberggade og Bryndumsvej i Silkeborg.

Projektet omfattede renovering og ombygning af 60 familieboliger, fordelt på 3 bygninger i 3 etager. I forbindelse med renoveringen er der nedlagt 3 lejligheder i hver blok, så der efter renoveringen kun er 51 lejligheder.

Boligerne er indvendigt blevet totalrenoveret med nye køkkener og badeværelser, samt nye overflader over alt. Boligerne er renoveret med henblik på at gøre dem mere tidssvarende og energirigtige.

Udvendigt er der monteret altaner på gårdsiden, således at alle beboere har adgang til en altan.

Endvidere er der i 4 opgange etableret niveaufri adgang, ligesom der er monteret elevatorer i nye elevatorskakte.

jfp-citationstegn

Vi finder altid løsningen sammen

”Jeg har været bygherrerådgiver på flere projekter, hvor JFP har været entreprenør. Lige nu samarbejder jeg med JFP omkring et nyt projekt i sydbyen i Silkeborg og en større boligrenoveringsopgave for boligselskabet AAB i Silkeborg. Samarbejdet med dem er rigtig godt. De personer hos JFP, som vi samarbejder med, er både kompetente og meget saglige. Og så er det behagelige mennesker, som vi gerne vil samarbejde med igen.

Når man laver en stor renoveringsopgave, vil der altid dukke overraskelser op. Dem håndterer JFP altid godt: De kommer med et forslag til en løsning - og også hvordan økonomien skal håndteres. Det er ikke uvæsentligt.
Dertil kommer, at JFP’s projektledere aldrig skal tilbage på kontoret og ”spørge om lov”. Derfor kan både de og vi hurtigt tage en beslutning, når der er ændringer. Det betyder at overraskelserne sjældent påvirker tidsplanen, og det er en stor fordel.

I forhold til renoveringen for AAB i Silkeborg har det været vigtigt, at de lokale håndværkere fik lov at komme med deres bud på de enkelte fagentrepriser. Det formår JFP at sikre. 

I forhold til aflevering oplever jeg oftest, af JFP er på forkant med tingene. Hver gang har de afleveret til aftalt tid. Der vil altid være lidt småting og mangler ved så store projekter. Men med JFP skal man ikke bruge en masse tid på at diskutere manglerne. Vi finder altid en løsning sammen. JFP er meget fornuftige omkring det. Efterfølgende har tilbagemeldingerne fra både bygherre og beboerne også været meget positive.

I øjeblikket er vi i dialog med JFP om et nyt projekt – og det går som altid godt. Vi har en rigtig god dialog omkring tingene sammen, så vi ser frem til samarbejdet”

Ole Mark Jørgensen, Projektchef
Kuben Management A/S, Aalborg


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up