Århus Friplejehjem

Bygherre
Dansk Diakom hjem

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Pluskontoret

Ingeniør
Oluf Jørgensen

Omfang
5.500 m²

Udført
2014 - 2015

Plejehjemmet rummer 54 plejeboliger fordelt på 3 etager med selvstændigt køkken på hver etage foruden et stort centralt produktionskøkken. Plejecenteret rummer desuden delvis kælder, aktivitetssale, wellness og fitness såvel inden- som udendørs.

Plejecenteret er det første private plejebolig-tilbud i Aarhus Kommune, og de første beboere flyttede ind. 01.09.2015.

JFP har, forud for dette projekt, i totalentreprise udført plejecenter i Arnborg for Danske Diakonhjem. Efterfølgende har JFP indgået aftale med Danske Diakonhjem om at udføre Tølløse Plejecenter (65 plejeboliger) i OPP. 

jfp-citationstegn

Kundeudtalelse

Seriøs og løsningsorienteret samarbejdspartner
”På denne opgave - og helt generelt - er vi glade for at arbejde sammen med JFP, som vi betragter som en seriøs partner. Vi har brug for samarbejdspartnere, der er faglige hele vejen rundt. Naturligvis byggeteknisk, men også eksempelvis i forhold til kontakt til myndigheder. JFP har altid styr på det og ved, hvad der kommer, hvad vi kan forvente og hvordan tingene fungerer. Byggeteknisk fornemmer vi virkelig, at vi får noget for pengene. Så alt i alt føler vi os i trygge hænder, når vi arbejder sammen med JFP.

Vi oplever at JFP som totalentreprenør – lige som bygherren – går efter at lave et godt produkt, som vi alle kan være stolte af. Altså ikke en totalentreprenør, der bare forsøger at springe over, hvor det er nemmest og hvor det eneste mål er at tjene penge. Vi oplever endda, at JFP på vores vegne spørger kritisk ind til prisen fra underentreprenører, for at præsentere en så fair pris som muligt for os. JFP forstår hvilket produkt, vi gerne vil have og i hvilken kvalitet. Og de er lydhøre og går positivt ind i at vælge de rigtige løsninger. Og så er de meget løsningsorientrede i processen – også når der opstår uforudsete udfordringer.

Alt dette betyder, at vi har valgt at indgå i et endnu tættere samarbejde med JFP i vores første fælles OPP-opgave på et plejecenter i Tølløse. Vi er allerede i fuld gang med processen, og glæder os over det tætte samarbejde og ser frem til at gå videre sammen med JFP.”

Ingeniør Michael Grüttner
Danske Diakonhjem

 


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up