Aarhusgade, Østerbro

Bygherre
P+ Pension

Adresse
Aarhusgade, 2100 København Ø

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Hune & Elkjær

Ingeniør
Hune & Elkjær

Omfang
13 taglejligheder

Udført
2017-2019

JFP Murer & Tømrer har i hovedentreprise renoveret og ombygget ejendommen ”Marselisborg” på Østerbro i København for P+ Pension. Ejendommen består af 11 opgange.

Der er i forbindelse med renoveringen lavet helt ny tagkonstruktion og opført 13 nye taglejligheder med tilhørende tagterrasser. Renoveringen har omfattet opgange, kældre, gårdmiljø og adgangsforhold.

Projektet har krævet nøje planlægning og koordinering, da hele byggefasen er blevet udført imens beboerne har boet i ejendommen.

Opgange herunder for- og bagtrapper er fuldstændig istandsat. Der er etableret sprinkling af alle hovedtrapper, samt udført brand- og energioptimering af eksisterende fyldningsentredøre i alle lejemål. Der er etableret nedgang til kælder fra gård og gårdmiljøet er moderniseret. I kælderetagen er der indrettet nye depotrum, etableret dræn, og alle overflader er opgraderet.

Byggeriet er blevet udført i to faser, hvoraf den sidste blev afleveret i december 2019.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up