Akutmodtagelse, Regionshospitalet Herning

Bygherre
Region Midtjylland

Entreprise
Storentreprise

Ingeniør
Cowi a/s

Udført
2010-2011

JFP vandt storentreprisen for om- og tilbygningen af akutmodtagelsen på Regionshospitalet i Herning. Opgaven omfattede ombygning og sammenlægning af eksisterende sengestue.

Herudover blev der lavet en stor omdisponering i akutafdelingen, og endelig blev der lavet et nyt indgangsparti til Hospitalets Akutmodtagelse/skadestue.

Arbejdet blev udført mens akutafdelingen var i drift, hvilket stillede store krav til dialogen med hospitalet.

jfp-citationstegn

Svær kunst at larme lydløst

"Det er altid en udfordring at være håndværker på et sygehus i drift.. Arbejdet skal tilrettelægges, så støj- og støvgenerne er mindst mulige for personale, patienter og pårørende. Den svære kunst forstod JFP at indrette sig efter ved opførelsen af en ny fælles akutmodtagelse på regionshospitalet Herning. Fra det ene øjeblik til det andet kunne situationen ændre sig, men hver gang udviste JFP´s folk stor fleksibilitet og forståelse. Det har været et godt og smidigt forløb med en god tone på byggepladsen."

Svend Gram, Ingeniør
COWI Hospitaler og Sundhed


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up