Båstruphuse, Fredensborg

Bygherre
Fredensborg Og Omegns Brugsforening

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitec A/S

Ingeniør
hamiconsult a/s rådgivende ingeniører

Omfang
2.450 m² - 17 topmoderne to-plans-rækkehuse

Udført
April 2019 - April 2020

For Fredensborg og Omegns Brugsforening har JFP Murer & Tømrer stået for opførelsen af 17 nye rækkehuse.

Totalentreprisekontrakten omfattede nedrivning af den eksisterende SuperBrugs, samt opførelse af 17 nye rækkehuse. Udover opførelse af de 17 rækkehuse, omfattede entreprisen også færdigprojektering i fællesskab med arkitec og hamiconsult. Projektet var opdelt i 2 etaper.

Rækkehusene er udført som topmoderne to-plansboliger på 137 - 145 m². Store vinduespartier og karnapper sikrer et eminent lysindfald, der underbygges af de lyse egetræsgulve. Materialevalget er stilrent og moderne, og både på boligens første og anden sal er der indlagt gulvvarme. På 1. sal er der kvist med fransk altan. Til hver bolig er der en privat terrassehave til den ene side, på den anden side er der rummelig terrasse ud mod fællesareal i form af gårdhave. Der er etableret elevator fra P-kælderen til et fælles gårdmiljø, hvor JFP - Murer & Tømrer også har stået for etableringen af mindre terrassehaver til hver bolig, samt fællesarealer.

Den oprindelige kælder, fra den gamle SuperBrugs, er genanvendt og ombygget til p-kælder og depotrum for beboerne.

Det eksisterende fundamenter, betonsøjler og bjælker i kælderen er bevaret, men grundet den øgede vægt fra boligerne, er der suppleret med stålsøjler og stålbjælker. Ovenpå fundamentet er Etape I opført, som omfattede de 10 første rækkehuse. Etape II omfattede opførelse af 7 rækkehuse.

Der er forud for byggearbejderne foretaget komplet miljøsanering og nedrivning af tidligere SuperBrugs. 

Egenproduktion
På Båstruphuse har JFP Murer & Tømrer’s egne folk udført beton-, tømrer-, snedkerarbejder. Dette var med til at sikre den høje kvalitet og fremdrift, som JFP Murer & Tømrer er kendt for. 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up