BaseCamp Student - Skovbrynet, Lyngby

Bygherre
BaseCamp Student/Triton Development North

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Lars Gitz Architects

Ingeniør
ÅF Buildings Denmark

Omfang
41.500 m2

Udført
2018- September 2020

I Lyngby på Plantedirektoratets tidligere location har JFP, i joint venture med det tyske selskab Max Bögl, stået for opførelsen af en ”BaseCamp” med 786 boliger og samlet 41.1500 m² bebyggelse inkl. P-kælder. Bygherren, BaseCamp Student/Triton Development North

JFP og Max Bögl afgav i konkurrence med to øvrige bydende en forventet kvadratmeterpris og blev valgt til opgaven ud fra kriterier som pris og bygherrens tro på, at vi kunne håndtere opgaven og bygge til den afgivne pris. Efterfølgende har vi i tæt samarbejde med bygherren og rådgiverne arbejdet frem mod et projekt, der kunne rammer targetprisen.

Byggeriet rummer primært ungdoms- og kollegieboliger - i alt 639 stk. Desuden indgår 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger til kommunen. Samlet 786 boliger.

For at skabe en fælles platform for beboerne er der etableret et fælleshus på 1.319 m² som en rund bygning placeret midt i området. Fælleshuset er indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. Cafe, vaskeri, supermarked og gaming room i stueetagen, mens 1. sal rummer bibliotek og fitness. Der strækker sig desuden et stort atriumrum gennem hele bygningen i etagerne over terræn. Udover dette er der desuden udført en selvstændig parkeringskælder med 108 p-pladser.

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning er opført i seks etager med grønt tag, der er udlagtsom anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fraterræn. Desuden er der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer.

JFP afleverede sammen med Max Bögl gigantbyggeriet, BaseCamp Lyngby til tiden den 1. september.

jfp-citationstegn

Bygherren roser JFP og joint venture samarbejdet

Jesper Dam, partner og Managing Director Scandinavia i BaseCamp Student Real Estate udtaler som bygherre på byggeriet: ”Vi er yderst tilfredse med JFP og joint venture samarbejdet. De har hele vejen igennem været fleksible, samarbejdsorienterede og lyttende. Det mærkede vi i særdeleshed, da vi i starten stødte på uventede jordforhold, som forårsagede en senere byggestart. Vi leder efter langvarige samarbejdsrelationer, og derfor screener vi vores partnere i en lang proces, inden vi indgår aftaler. Hele vejen igennem stod JFP og joint venture samarbejdet stærkt. Deres forretningsfilosofi var den rigtige, og de havde gode og konstruktive indspil til byggeriet. Vi vil rigtig gerne samarbejde med JFP igen, hvis de kommer i mål med byggeriet, som aftalt. Og det har vi ingen grund til at tro, at de ikke gør. Vi har da også allerede inviteret dem til at give bud på et nyt byggeri.”


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up