Bestseller, Brande

Bygherre
Bestseller

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Arkitec a/s

Ingeniør
COWI a/s

Omfang
ca. 11.500 m²

Udført
2011

I hovedentreprise, har JFP for Bestseller (Jack & Jones) i Brande, stået for ombygningen af en eksisterende lagerhal til kontorer.

Hallen, som er på 5.700 m², blev ombygget med indskudt dæk i hele bygningen opbygget med nye fundamenter, bærende stål og huldæk, således at det nye etageareal samlet er på 11.500 m². Det eneste af den eksisterende bygning, der blev bevaret, var tag og ydervæggene.

Bygningen blev total ombygget til kontorlokaler med komplet nye installationer (ventilation, sprinkling, EDB installationer i gulve, ADK, ABA mv.) Herudover er der blevet lavet 24 nye kviste i taget/facaden, ligesom facaderne fik et face-lift.

Udover selve bygningen udførte JFP endvidere et omfattende belægnings- og gartnerprojekt med granitfliser omkring bygningen. Arbejdet blev udført på kun 6 måneder, hvilket gav en stram tidsplan. Gennem god planlægning og kommunikation lykkedes det alligevel at følge planen. Byggeriet blev afleveret uden mangler.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up