Børnehaven Ny Bøndergårdsvej, Esbjerg

Bygherre
Esbjerg Kommune

Entreprise
Fagentreprise: Beton- og elementmontage

Arkitekt
Arkitektfirmaet Rudulf Lolk A/S

Ingeniør
Ingeniørværket ApS

Omfang
1.327 m²

Udført
2020 - 2021

JFP Murer og Tømrer a/s deltog i fagentreprisen ved opførelsen af en ny daginstitution, der skal erstatte de nedslidte bygninger for daginstitutionerne Lykkegården og Trianglen. Daginstitutionen opføres på Trianglens grund. Det samlede bebyggede areal er på 1.327 m². 

Den kommende institution skal opdeles i en vuggestueafdeling for 60 børn samt en børnehaveafdeling til 100 børn. Dertil kommer personalefaciliteter til ca. 30 personer. 

Institutionen er beliggende i et tæt bebygget område med villakvarter på den ene side og skole og naturområder på den anden side. I den kommende daginstitution er der plads til både leg og fordybelse. 

Entreprisen omfatter leverance af betonelementer, pladsstøbt beton, herunder alt fundamentearbejder vedr. bygning og skure samt elementmontage indeholdt stålarbejder, letbeton/betonvægge og huldæk. 

 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up