Bording Børnehave

Bygherre
Ikast-Brande Kommune

Entreprise
Murerentreprise

Arkitekt
Søren Andersen Arkitekter

Ingeniør
DRIAS Rådgivende Ingeniør

Omfang
1.200 m²

Udført
2018

JFP Murer & Tømrer vandt i 2017 fagentreprisen for jord, kloak, beton og murerarbjederne i forbindelse med opførelsen af en ny børnehave i Bording.

Arbejdet blev påbegyndt i december 2017 og entreprisen blev afleveret et år efter i december 2018.

Den nye børnehave fik cirka 1.200 m² at boltre sig på. Børnehaven er opdelt i to børnehave-teams samt en vuggestuegruppe
med tilhørende fællesarealer, birum og personalefaciliteter. I tilknytning til børnehaven bliver der desuden indrettet ankomst- og
parkeringsforhold samt legepladser med tilhørende udebygninger.

Beton- og murerarbejderme blev udført i egenproduktion,  og omfattede blandt andet fundamenter for bygning og skure i terræn, terrændæk, porebetonvægge, klinke og flisearbejde, opmuring af lecablokke på fundament og sokkelpuds. 

Jord- og kloakarbjederne omfattede blandt andet rydning af arealer og bortskaffelse af eksisterende beplantning, udgravning for fundamenter og terrændæk, bundopbygning for belægninger i terræn og etablering af spilde- og regnvandskloak.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up