Regionshospitalet Herning, Dag Psykiatriske Funktioner

Bygherre
Herning Sygehus

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Friis & Moltke, Århus

Ingeniør
Niras, Herning

Omfang
1.000 m²

Udført
2007

Inden for sygehusbyggeri opførte JFP i 2007 en tilbygning på 1.000 m² til dagpsykiatriske funktioner til Herning Sygehus. JFP vandt sygehusbyggeriet i hovedentreprise og har fået ros for, at vores sygehusbyggeri tog stort hensyn til hospitalets daglige drift.

Bygningen er i tre plan: kælder, stueplan og førstesal.

JFP opførte bagmur og etageadskillelser i betonelementer, skalmurede formuren og udførte tagdækningen med tagpap.
Udvendige døre og vinduer er udført i træ/alu. Samtlige indvendige skillevægge i dette sygehusbyggeri er opbygget som lydvægge af stålregler.

jfp-citationstegn

Fint samarbejde og levering til tiden

"Vi har altid haft et fint samarbejde med Jørgen Friis Poulsen. De leverer til tiden, og pris og kvalitet er i orden. Men lige så vigtigt er det, at de ved, hvordan man agerer i et hospital, der er i drift. De tilrettelægger arbejdet, så støj- og støvgener er begrænsede, og de har en god fornemmelse for etik og omgang med personale og patienter. Derfor har vi i tidens løb brugt Jørgen Friis Poulsen til en række om- og tilbygninger, bl.a. af et kvinde-barn center, Dag Kirurgisk Enhed og Distriktspsykiatrien."

Thorkil Vandborg, afdelingsleder
Hospitalsenheden Vest, Herning


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up