DNU S1, Aarhus

Bygherre
Region Midtjylland

Entreprise
Storentreprise, Råhus- og aptering

Arkitekt
Rådgivergruppen DNU I/S

Ingeniør
Rådgivergruppen DNU I/S

Omfang
13.500 m²

Udført
Januar 2013 - Juni 2015

I skarp konkurrence vandt JFP a/s i november 2012 licitationen på to hovedentrepriser til Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby. 

JFP har udført råhus- og apteringsentreprisen på DNU S1 som er navnet på laboratoriebygningen. 

DNU S1 er opført i 3 etager adskilt af pladsstøbte etagedæk, og er beliggende mellem eksisterende Skejby sygehus og de nye, højere bygningskroppe. Bygningen er opført i røde teglsten som det eksisterende Skejby.

Facader er udført delvis som sandwichelementer og delvis som bagvægge af beton beklædt med ophængt og opmuret tegl. Herudover indeholder byggeriet glasfacader mod publikumsarealer.

Der blev monteret udvendig solafskærmning foran glaspartier. Indvendige skillevægge er overvejende udført som lette, ikke bærende gips- og glas skillevægge. Lofter er udført som akustikdæmpende systemlofter.

Udover laboratoriebygningen er der opført en elegant og delvist svævende glasgang, der kobler sig til det øvrige sygehus.

Det samlede etageareal af udbudsområdet er på ca. 13.500 m²

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up