DNU S4, Aarhus

Bygherre
Region Midtjylland

Adresse
Hedeager 3, 8200 Århus N

Entreprise
Storentreprise, Råhus- og lukning

Arkitekt
DNU rådgivergruppen I/S

Ingeniør
DNU rådgivergruppen I/S

Omfang
30.500 m²

Udført
2015-2017

I joint venture med Max Bögl International SE vandt JFP storentreprisen S4-01-RL, som består af 3 sammenhængende bygninger på hhv. 4 og 8 plan, der afslutter nabobygningerne S2 og S3.

S4’s storentreprise omfattede mere end det traditionelle elementbyggeri: Jord og kloak, komplicerede fundamenter og insitubeton, sandwichelementer, lette facader, alufacader, naturlig ventilation, murværk, stål og smed, tagdækning, pudsegondolanlæg på taget og udvendig automatiseret solafskærmning.

Byggeriet skal i fremtiden indeholde mange forskellige funktoner som patient- og personaleservice samt forskning og uddanndelse, dialyse, nyremedicin, fysio- og ergoterapi, kirugi og urinvejskirugi, intensiv og operation samt perioperativ.

Selve råhuslukningsentreprisen havde opstart i foråret 2015 og forventes færdig i efteråret 2016, men skal først afleveres samlet med de øvrige storentrepriser aptering og teknik til efteråret 2017.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up