DNV Gødstrup, Herning

Bygherre
Region Midtjylland

Entreprise
Storentreprise - Råhus/lukning

Arkitekt
Creo Arkitekter A/S og Mangor & Nagel A/S

Ingeniør
Brix & Kamp A/S og Oluf Jørgensen A/S

Omfang
7.300 m²

Udført
2016 - 2017

For Region Midtjylland, skal JFP udføre råhus- og lukningsentreprisen på byggeriets fase 3 - den såkaldte "Service og Teknikby"

Opgaven omfatter ca. 7.300 kvm. byggeri fordelt på to bygninger. Servicebyen bliver bygget op omkring den centrale varemodtagelse samt affalds- og linnedcentralen, som udgør kernefunktionen i bygningsafsnittet.

Desuden kommer servicebyen til at indeholde blandt andet centralkøkken, sterilcentral, apotek, post, arkiver og kælder. Den ene bygning får teknikhus på taget. Byggeriet rummer også fælles kontorer og personalefaciliteter med garderobe, motionscenter, omklædning og bad.

Facaderne bliver udført i betonsandwich-elementer, mens teknikhuset på taget skal udføres som en bærende stålkonstruktion med lette vægge. Facadepartierne er en kombination af alu/alu- og træ/alupartier, samt enkelte porte. Bygningen bliver udført som bygningsklasse 2020.

Service- og Teknikbyen skal efter planen afleveres til bygherren i december 2017. 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up