DNV Gødstrup - Service- og Teknikby , Herning

Bygherre
Region Midtjylland

Entreprise
Storentreprise - Råhus/lukning

Arkitekt
Creo Arkitekter A/S og Mangor & Nagel A/S

Ingeniør
Brix & Kamp A/S og Oluf Jørgensen A/S

Omfang
7.300 m²

Udført
2016 - 2017

For Region Midtjylland, har JFP udført råhus- og lukningsentreprisen på byggeriets fase 3 - den såkaldte "Service og Teknikby"

Opgaven omfattede ca. 7.300 kvm. byggeri fordelt på to bygninger. Servicebyen er bygget op omkring den centrale varemodtagelse samt affalds- og linnedcentralen, som udgør kernefunktionen i bygningsafsnittet.

Desuden indeholde servicebyen blandt andet centralkøkken, sterilcentral, apotek, post, arkiver og kælder. Den ene bygning får teknikhus på taget. Byggeriet rummer også fælles kontorer og personalefaciliteter med garderobe, motionscenter, omklædning og bad.

Facaderne er udført i betonsandwich-elementer, mens teknikhuset på taget er udført som en bærende stålkonstruktion med lette vægge. Facadepartierne er en kombination af alu/alu- og træ/alupartier, samt enkelte porte. Bygningen er udført som bygningsklasse 2020.

Betonarbejdet er udført af JFPs egenproduktion via dattersleskabet JFP Murer & Tømrer

Service- og Teknikbyen er efter tidsplanen afleveret til bygherren i december 2017. 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up